Verzenden

Bezorging
Bestellingen bij Sportbootwinkel.nl worden meestal direct verwerkt en verpakt. Vervolgens worden uw bestellingen bezorgd meestal de volgende dag al. Wanneer wij niet binnen 2-3 dagen kunnen leveren nemen we contact met u op, maar dit is alleen met uitzonderlijke of incourante producten het geval.

Wanneer de bestelling wordt aangeboden en u bent niet thuis, dan vindt u een verwijzing van de bezorger in uw brievenbus. Uw bestelling wordt nogmaals aangeboden óf de bestelling wordt bij uw buren afgeleverd. Wat ook kan is dat de bezorger het pakket aanbiedt bij het dichtsbijzijnde PostNL depot. Altijd ontvangt u een verwijzing van de bezorger wat er zal gebeuren met uw bestelling.

Verzendkosten
De verzendkosten in Nederland en België zijn gratis wanneer uw bestelling boven de €75,- is. De verzendkosten voor bestellingen onder de €75,- in Nederland en Belgie bedraagt €4,95. Voor alle overige landen worden de verzendkosten tijdens het afrekenen weergegeven.

In enkele gevallen is het product groter of zwaarder dan de toegestane norm bijvoorbeeld een buitenboordmotor. In dit geval komen wij het product zelf bezorgen en worden er wel verzendkosten in rekening gebracht. De verzendkosten krijgt u te zien tijdens het afrekenen.

Levertijden
Bestellingen die volledig in voorraad en die op ma t/m vr voor 17:00 uur zijn besteld die verzenden wij de zelfde dag nog (op zaterdag voor 14:00 uur).

Als uw bestelling niet volledig in voorraad is dan bestellen wij de ontbrekende producten direct voor u. Wanneer deze ontvangen zijn kunnen wij uw bestelling direct verzenden.

Deelleveringen zijn helaas niet mogelijk. De langste levertijd is ook gelijk de verwachte levertijd van uw bestelling.

Track & Trace en verzendbevestiging
Wanneer uw product is verzonden ontvangt u automatisch een bericht van Sportbootwinkel.nl op het door u opgegeven e-mailadres met daarin een verzendbevestiging en een Track & Trace code. Met deze TT-code kunt u gemakkelijk en snel de status van uw bestelling checken op de site van de pakketbezorger.
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Stuur ons een e-mail naar info@sportbootwinkel.nl